Burkarcup!

För andra året i rad kommer Norsjö Motorsällskap att anordna skotercross tävling i Burkarcup serien lördag 15 februari!

Tävlingen kommer att äga rum nere vid ishallen och första start är klockan 10:00. Entré kostnad: 50:-
Hamburgare och dryck kommer att finnas att köpas på plats.

Lite kuriosa om Burkarcupen för dom som inte hört talas om det så är det en serie för äldre skotrar. Serien innehåller cross, dragracing och backtävlingar. Det finns flera olika klasser för olika åldrar på skotrar samt olika effekter. Dam och herr klass samt ungdom. För mer info kan man gå in på:
https://www.raceinfo.se/burkarcupen2020/cross-norsjo för att läsa mer om just våran tävling men på Raceinfo kan man även följa tävlingens resultat live på tävlingsdagen och se alla startlistor. Licens och reglemente finns även på raceinfo.

Så nu hoppas vi på många startande och bra väder så ses vi på lördag nere vid ishallen 🙂

Lämna ett svar